HABRO HANDEL & ADVIES B.V.
Het Wolbert 19 7547 RA Enschede
Postbus 2562 7500 CN Enschede
     
telefoon: +31(0)53 4878185
telefax: +31(0)53 4323350

E-mail: brouwers@winza.com


 

Habro Handel en Advies BV

Habro Handel en Advies BV

twee handelsactiviteiten
voor de europese industriele markt
specifieke machine en procestechnische vraagstukken
en bulktransportverpakkingen
 
Habro Agenturen
 

Vertegenwoordiger voor Europese machinefabrieken actief in de klassieke en technische textiel, non woven, tapijt, folie, papier en bitumen industrie.

Masterpack Group
 
Verkoop van Flexible Intermediate Bulk Containers (FIBC's), ook wel Big Bags genoemd, en hoezen voor consumenten en industriele toepassingen.

 
Ons bedrijf is gevestigd aan het Wolbert 19 in de klassieke textiel stad Enschede en kan bogen op jaren lange ervaring van de eigen medewerkers en haar principalen.

" De unieke combinatie van kapitaalgoederen (machines) en industriŽle verbruiksartikelen (FIBC's) lijkt in eerste instantie niet voor de hand liggend".

"Het garandeert ons echter een grotere conjuncturele onafhankelijkheid en strategisch gunstige spreiding. Zo zijn en blijven wij een betrouwbare en stabiele partner voor onze klanten en onze principalen".

"Niet zelden staan de gebruikers van onze verbruiksartikelen aan de basis van de producten en processen die op "onze" machines worden verwerkt. Wij kloppen daarmee aan zowel de voor- als achterdeur van onze nationale industriŽle trots en voelen ons op elk niveau thuis".

 
  Site to Edit Website Beheer Systeem