De toonaangevende leverancier van kunstvezels spinnerijen en textureer machines.

De in 1922 opgerichte en voormalig AKZO machinefabriek is de huidige wereld marktleider voor spinlijnen voor man made fibers als polyester, nylon, polypropyleen en textureermachines. Daarnaast behoren doseerpompen, tandwielpompen, wikkelaars, verstrekvelden en godetten tot de core business.

Oerlikon Barmag kan tevens complete industriële oplossingen bieden voor

  • Polycondensatie processen waar polymerisatie en direct spinnen bij elkaar komen
  • Componenten voor de kunststofindustrie met name op het gebied van doseerpompen en tandwielpompen binnen vele variaties en toepassingen.
  • Extruders voor de productie van mono-filamenten en bandjes (tapes) en een uitgebreid programma van enkel-schroef extruders en dubbel-schroef extruders (single screw, twin screw).
Barmag Chemnitz, het voormalige Spinnzwirn is specialist voor : Filament spinnen, extrusie van folie voor PP en PE bandjesgaren, wikkelen en textureren.

Filament Spinning

Filament spinnen:

Oerlikon Barmag levert complete productielijnen, componenten, klanten specifieke oplossingen, plant engineering en service.

http://www.barmag.oerlikontextile.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-51//486_read-601/
 

Textureren

Zo lang er man made fibers zijn, zal er een wens bestaan deze een natuurlijker uiterlijk en gevoel te geven. Oerlikon Barmag maakt standaard oplossingen, automatische textureermachines en multi spindle lijnen.

http://www.barmag.oerlikontextile.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-141//511_read-584/
DD2000

HABRO Handel en Advies B.V.

Campus Business Centre
Jan Tinbergenstraat 208 7559 ST  HENGELO

telefoon: +31(0)74 7110204
E-mail: brouwers@habrobv.nl